top of page
Terje Frost står ved firmabil.

Om oss

A1 Eiendomstaksering AS

 

Adresse:

Mosseveien 43,

1610 Fredrikstad

Telefon:

906 14 077 

Email :

a1eiendomstaksering@gmail.com

Foretaksnr:

9926 90410

A1 Fredrikstad Eiendomstaksering er i vekst og ønsker å videreutvikle sitt kontaktnett i regionen, både i bedrift og privatmarkedet. Vårt mål er å være en solid og seriøs leverandører av takseringsarbeide i vår region. Samtidig har vi høy fokus på å være meget kosteffektive, uten at det skal påvirke kvaliteten på vårt arbeide.  Vi har opparbeidet flere gode referanser, som vi med glede deler med interesserte.

A1 Fredrikstad Eiendomstaksering drives av Byggmester og Takstmann Terje Frost, som har mer enn 30 års erfaring i bygg og eiendomsbransjen. Frost er utdannet og sertifisert ved Norges Eiendomsakademi (NEAK), Norges ledende operatør innen takstutdanning.  Dette er et nødvendig kvalitetsstempel på den profesjonalitet og kompetanse som behøves i dagens eiendomsmarked og gjør det mulig å overføre visjonen til handling. 

A1 Fredrikstad Eiendomstaksering har strenge krav til egen integritet og faglig kompetanse og fungerer som en fri og uavhengig tillitsmann, som leverer, formidler og utfører verdivurderinger og tilstandsanalyser i bolig og eiendomsmarkedet på en lettfattelig, samvittighetsfull og faglig korrekt måte.

A1 Fredrikstad Eiendomstaksering vil i samarbeid med fagmiljø og brukere skreddersy våre produkter og tjenester med hovedvekt på sikkerhet og funksjonalitet, samt styre etter verdier som respekt, lojalitet, åpenhet og faglig stolthet.

A1 Fredrikstad Eiendomstaksering skal tilby sine tjenester i Fredrikstad - Hvaler - Sarpsborg - Mosse regionen, med hovedvekt på Fredrikstad og omegn. Med god planlegging, gode samarbeidspartnere og en åpen omstillingsdyktig strategi, er vi optimistiske og klare for å bistå deg/dere. 

A1 Fredrikstad Eiendomstaksering vil utvikle og levere taksttjenester til det beste for våre samarbeidspartnere og kunder i Østfold.

bottom of page